Witgoed Lease

Koelkast leasen

Witgoed leasen

Je witgoed leasen wint aan populariteit. Het leasen van witgoed bestaat al jaren onder studenten en word ook steeds meer gedaan door gezinnen. Bij witgoed moet je denken aan het leasen van een wasmachine, koelkast, vaatwasser, fornuis en nog veel meer. 

Wanneer je je witgoed leased geniet je van behoorlijk wat voordelen. Niet zo gek dus dat veel gezinnen en studenten/studentenhuizen deze producten dus leasen. Het leasen van deze producten kan al vanaf €10,- per maand. De voordelen hebben wij van lease-plein.nl voor jou op een rijtje gezet.

Voordelen witgoed leasen

  1. Geen hoge aanschafkosten.Bij het aanschaffen van je witgoed apparatuur moet je toch al snel denken aan een uitgave van een paar honderd euro. Kosten die je liever niet wilt maken aan je witgoed. Bij leasen betaal je een vast bedrag per maand en hoef je niet die grote uitgave te doen.
  2.  Dure en ongelegen reparaties aan je witgoed zijn inbegrepen. Neem bijvoorbeeld een wasmachine. Een gemiddeld gezien gebruikt de wasmachine soms wel dagelijks. Het risico op een kapotte machine is dan behoorlijk groot. De kosten die je normaal hebt aan je eigen aangeschafte machine worden nu betaald door de leasemaatschappij. Je hoeft je hier dus geen zorgen om te maken.
  3. Aan het einde van je leasecontract lever je het apparaat in en kun je een nieuwe uitzoeken. 
  4.  Je witgoed apparatuur word kosteloos bezorgd en aangesloten op de aangewezen plek. Dit kan zijn op zolder, in de kelder, in de schuur of op een andere plek in je huis. je hoeft je dus geen zorgen te maken over het aansluiten en installeren van je witgoed apparaten.

Lease je witgoed via lease-plein.nl! Vergelijk hier het aanbod.

Wat lease-plein doet voor jou