fiets-leasen-lease-plein-pixabay

Producten leasen – welke producten kun je leasen?

Wat valt er te leasen? Producten leasen komt steeds vaker voor, en betekent letterlijk het huren voor een langere termijn. Maar wat kun je eigenlijk allemaal leasen?

De afgelopen jaren zijn heel wat producten toegevoegd aan de lease catalogus. Niet zo gek ook, want we worden continu geprikkeld met allerlei nieuwe gadgets en technieken. Hoe mooi is het dan om dit te realiseren met leasen in plaats van de dure aanschafprijs te betalen. In deze blog worden een aantal producten uitgelicht die veel geleased worden.

Auto’s leasen

Veruit de meest geleasede producten zijn auto’s – zowel zakelijk als privé.  Je kunt nieuwe auto’s leasen maar ook gebruikte auto’s (occasion lease). Het is mogelijk om auto’s te leasen in elke prijsklasse. Onder zakelijke lease rijders zijn elektrische auto’s erg interessant aangezien deze auto’s een groot fiscaal voordeel hebben in de bijtelling. Voor particuliere lease rijders is dit minder interessant aangezien zij geen bijtelling betalen.

fiets-leasen-lease-plein-pixabayFietsen leasen

We blijven nog even in de mobiliteit lease namelijk: fietsen. Het is mogelijk om fietsen te leasen in allerlei gradaties: mountainbikes, elektrische fietsen, normale fietsen etc. Er zitten veel voordelen aan het leasen van een fiets. Zo kun je na een aantal lease jaren een nieuwe fiets uitkiezen, zo ben je altijd in het bezit van de nieuwste technische snufjes. Ook wordt de fiets goed onderhouden als er een onderhoudscontract bij inbegrepen is.

Bedden leasen

Je leest het goed: bedden leasen. Dit is een opkomend product wat geleased kan worden. Bedden leasen is zeer interessant aangezien we allemaal weten dat het goed voor het menselijk lichaam is om je bed/matras elke 7/10 jaar te vernieuwen. Met het leasen van je bed kun je dus doen wat goed is voor je lichaam en je leasecontract hierop afstemmen.

Witgoed leasen

Voor een relatief klein bedrag per maand kan je al je witgoed leasen. Denk bij witgoed lease aan wasmachines, koelkasten, wasdrogers en vriezers. Deze producten worden zowel zakelijk als particulier geleased. Het voordeel van witgoed leasen is dat je niet in een keer een groot bedrag uit hoeft te geven als je oude witgoed is kapotgegaan.

Meubels leasen

Wanneer je graag regelmatig wilt wisselen van meubels kan het leasen van meubels een oplossing zijn. Voor een bedrag per maand kan je genieten van de nieuwste meubels en laatste interieurtrends. We zien dat meubels leasen zowel zakelijk als particulier wordt gedaan.

 

Veel mogelijkheden dus voor jou om producten te leasen. Houd onze site lease-plein.nl in de gaten voor het actuele lease aanbod en vergelijk het lease product wat u zoekt!

Heb je vragen over bovenstaande blog producten leasen vul dan het contactformulier in.

Gelijk het product vergelijken wat u zoek? Klik dan hier.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *