Wasmachine leasen

Wasmachine via bluemovement.nl

Lease deze premium wasmachine voor €19.99 per maand

Wasmachine via bundles.nl

Lease deze miele wasmachine vanaf €14.95 per maand

Wasmachine via Skala.nl

Lease deze Bosch wasmachine al vanaf €27.95 per maand

Lease je wasmachine via lease-plein.nl. Je leased al een wasmachine vanaf €10,- per maand

Normaal gesproken is het aanschaffen van een wasmachine een grote uitgave. Dit is niet meer nodig omdat je heel gemakkelijk je wasmachine kunt leasen. Het leasen van een wasmachine kan al vanaf €10,- per maand. Alle onvoorziene kosten zijn hierbij inbegrepen zoals reparatie, garantie en het bezorgen van de wasmachine op de juiste locatie. Spreekt dit jou aan? Dan is een wasmachine leasen misschien wel wat voor jou!

Lease-plein.nl biedt via een aantal verschillende aanbieders wasmachines aan. Wij zijn dus een tussenpartij. De wasmachines die je vindt op lease-plein.nl zijn van o.a. Samsung, Miele, Bosch etc. De wasmachines zijn nieuw of opgeknapt. Met het leasen van je wasmachine ben je dus zeer milieubewust en duurzaam bezig. 

Als je ervoor kiest om een wasmachine te leasen/huren dan ga je een contract aan voor een bepaalde periode. De contractduur verschilt per leaseaanbieder. In dit contract word opgenomen wat het leasebedrag zal zijn voor jouw wasmachine. Dit bedrag betaal je per maand. 

Een van de grootste voordelen van je wasmachine leasen is de service die erbij geleverd word. Je hoeft jezelf nooit meer druk te maken of je wasmachine kapot gaat. Alle reparatiekosten zijn inbegrepen. Wanneer de wasmachine kapot gaat en de reparatie langer duurt dan gebruikelijk krijg je bij de meeste aanbieders ook nog eens een vervangend model. Zo blijft je wasstapel lekker klein en kun jij jezelf bezig houden met de leuke dingen. installatie bij ingebruikname word allemaal verzorgt door de leaseaanbieder. Kortom; met wasmachine lease word je van a tot z ontzorgd tegen een lage prijs per maand en help je mee aan een duurzame wereld. 

Vind je wasmachine via lease-plein.nl en regel de lease van je wasmachine online thuis vanaf je (geleasede) bank.