Wasmachine leasen of huren? Slim dat je gaat vergelijken

“Leasen begint bij lease-plein.nl” Onderstaande aanbieders vind je door te klikken op de vergelijk hier button!

Bundles.nl

Landelijke dekking
14
95
 • Vanaf 14.95 per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Miele wasmachines

Bluemovement.nl

Landelijke dekking
12
99
 • Vanaf 12.99 per maand
 • Minimale leaseperiode van 3 maanden
 • Bosch wasmachines
Goede keus

Coolblue

Landelijke dekking
16
99
 • Vanaf 16.99 per maand
 • Minimale leaseperiode van 1 jaar
 • Veel A-merken
Goede keus

Skala.nl

Landelijke dekking
22
95
 • Vanaf 22.95 per maand
 • Minimale leaseperiode van 3 jaar
 • Veel A-merken

Lease of huur je wasmachine!

Is jouw wasmachine kapot en heb je daardoor een nieuwe nodig? Woon je op een tijdelijk adres en heb je geen zin om elke keer je was weg te brengen? Lease dan jouw wasmachine. Dit is een perfecte oplossing voor lange- en korte termijn. Via lease-plein.nl vind je snel een betrouwbare aanbieder die bij jouw wensen past. Zo vind je in een oogopslag welke wasmachines je kunt leasen of huren door hier te klikken. 

Een wasmachine leasen of huren, hoe werkt dit?

Er zijn een aantal dingen wat je moet weten voordat je een wasmachine gaat leasen of huren. Het verschil tussen leasen of huren zit hem in de contract samenstelling. Een huurcontract is vaak eenvoudig, dit kun je maandelijks opzeggen. Vaak zijn de maandelijkse kosten voor huren wel duurder. Een leasecontract is voor een langere periode, minimaal 1 jaar maar vaak beginnen ze pas vanaf 3 jaar. Een leasecontract kun je niet ontbinden tenzij dit anders is afgesproken met de leasemaatschappij. Er zijn veel bedrijven waar je je witgoed kunt leasen of huren. Via lease-plein.nl hebben wij een aantal aanbieders op een rijtje gezet. Je kunt nu dus heel gemakkelijk een betrouwbare verhuurder of leasemaatschappij vinden in jouw buurt. Het voordeel van je wasmachine leasen is dat alle kosten inbegrepen zijn. Hoeft je dus geen zorgen te maken over eventuele onverwachte kosten. Dit is allemaal bij de maandelijks afgesproken prijs inbegrepen. 

Waar moet je op letten?

Het is belangrijk dat je weet waar je voor betaald en waar jij verantwoordelijk voor bent als gebruiker van de geleasede wasmachine.

 1.  Word de wasmachine bezorgd en zijn hier kosten aan verbonden? De meeste bedrijven bezorgen het gratis maar het is toch goed om hier op te letten.
 2. Wat is inbegrepen in de garantie? Dit word opgenomen in de algemene voorwaarden van de aanbieder. Lees deze dus goed.
 3. Check het milieukeurmerk. Je wilt natuurlijk ook wat goeds doen voor moeder natuur.
Bosch beste wasmachine om te leasen

Voordelen wasmachine leasen

Als je je wasmachine lease geniet je onbezorgd van de grote en kleine wasjes. De kosten voor de reparatie zijn (vaak) inbegrepen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als de wasmachine die je lease kapot gaat of je dan de reparatie kosten wel kan- of wilt betalen. Een andere fijne meevaller is dat je geen hoge aanschafkosten kwijt bent. Een wasmachine kost al snel €700 euro. Dit bedrag kun je nu mooi besteden aan een welverdiende vakantie want jij betaalt een vast laag bedrag per maand aan je lease wasmachine. Ook word bij de meeste aanbieders je wasmachine kosteloos thuis bezorgd en aangesloten. Vaak zit er zelfs een verhuisservice bij! Wat wil je nog meer. Aan het einde van je leasecontract of verhuur overeenkomst lever je de wasmachine weer in en kun je een gloednieuwe uitzoeken.

Toch iets anders leasen? Bekijk het andere lease aanbod.

Televisie's

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een laptop leasen?

 

Als je een laptop leased betaal je een vast bedrag per maand. Dit bedrag leg je vast aan de hand van een contract. In de meeste gevallen laat jij jouw gegevens achter op de site van de aanbieder en lease je vanaf dat moment een laptop. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om vanaf 1 jaar de laptop te leasen.

Hoe snel kan de wasmachine geleverd worden?

Dit verschilt per aanbieder en de beschikbaarheid van de wasmachines. In veel gevallen kan de wasmachine al snel geleverd worden, denk aan max 3 dagen. Vraag dit even goed na bij de aanbieder!

Wat moet ik doen als de wasmachine kapot gaat?

Dat is dus het mooie aan het leasen of huren van je wasmachine. Hier hoef je je geen zorgen om te maken. De reparatie komt voor de kosten van de aanbieder. Vaak moet je telefonisch of online laten weten dat het apparaat kapot is gegaan. Indien ze de machine niet direct kunnen repareren word er tijdelijk een vervangende wasmachine geplaatst zodat jij die grote en klein wasjes lekker kunt laten draaien!

Zijn er extra kosten verbonden aan een contract?

Dit verschilt erg per aanbieder. Sommige aanbieders vragen een borg bedrag en sommige vragen helemaal geen extra kosten. Zoek dit dus goed uit voordat je je wasmachine gaat leasen!

Moet ik er zijn als de wasmachine word geleverd?

Het antwoord hierop is: ja. De monteur installeert de wasmachine maar jij moet de deur open doen en aangeven waar je de wasmachine geplaatst wilt hebben. 

Wat moet ik doen met de wasmachine als ik ga verhuizen?

Dit is per aanbieder weer verschillend. Sommige aanbieders bieden een eenmalige verhuisservice aan. Deze verhuisserve betekend dat jij de zware wasmachine niet hoeft te verplaatsen. Een wasmachine weegt al snel 50kg dus dit is mooi meegenomen tijdens je verhuizing. 

Kun je nog meer witgoed apparaten leasen?

Jazeker kan dat! Dit kun je ook vergelijken op onze website. Klik daarvoor op deze link.

Kijk gerust even rond!