Nieuwsgierig wat lease-plein allemaal te bieden heeft?

Over lease-plein.nl

De lease markt transparant, actueel en toegankelijk maken voor iedereen. Dat is wat lease-plein.nl doet! Wij zijn het platform voor al het lease aanbod. Ben je op zoek naar een product dat je wilt leasen? Dan bent je bij ons aan het goede adres. Door het brede scala aan producten vind en vergelijk je het product wat je nodig hebt. Het aanbod varieert van elektrische fietsen tot koelkasten en van bedden tot auto’s. Je vindt het allemaal op lease-plein.nl.

Wij voorzien je ook graag van het juiste advies. Daarom kun je producten vergelijken op basis van prijs, service en kwaliteit van verschillende aanbieders. Vergelijk eenvoudig de verschillende aanbieders met elkaar, kijk welke leasedeal het beste bij jouw wensen past en vraag snel en gemakkelijk het product aan.

Onze diensten samengevat

leaseplein-leaseaanbieder-leasevergelijker
oprichter Maik Westland van Lease-plein.nl

Het begin

Leasen begint bij lease-plein, maar hoe begon het nou echt? Het idee van lease-plein ontstond in het jaartal 2019. Maik Westland, de oprichter van lease-plein, werd geïnspireerd in de file onderweg naar huis vanuit zijn werk. Zijn oog viel op de kentekenplaten die vol met leaseaanbieders stonden. Vanaf dat moment was er een nieuw idee geboren: een website waarop al het lease aanbod samenkomt. Na grondig onderzoek gedaan te hebben naar deze markt was de conclusie dat de leasemarkt enorm is. Bij de leasemarkt moet je niet alleen denken aan auto-lease, maar ook aan bijvoorbeeld bedden-, fietsen- of elektronica-lease. De leaseproducten worden vooral aangeboden door de leaseaanbieders zelf. De leasemarkt is momenteel niet overzichtelijk voor de consument en met het oplossen van dit probleem werd lease-plein een feit.
Je zou willen dat je alles kunt leasen, leasen begint bij lease-plein.