Leasen voor studenten

In bijna elk studentenhuis is er wel een apparaat te vinden dat geleased wordt. Maar waarom is leasen voor studenten een goede optie? Dat vertellen we je graag in deze blog.

Koelkast leasen

Leasen in een studentenhuis.

Het komt je vast bekend voor als je studeert: letten op de kleintjes. Bijna iedere student die in een studentenhuis woont moet letten op wat hij- of zij uitgeeft. Iedere maand de huur van je kamer, drank voor huis feestjes, kosten van je studie en nog veel meer. Je hebt dan niet de behoefte om je geld uit te geven aan producten die je waarschijnlijk toch maar 3 à 4 jaar gebruikt. Daarna ben je (als het goed is) klaar met studeren. Leasen voor studenten is daarom een uitermate geschikte oplossing.

Witgoed leasen voor studenten.

Het leasen van witgoed apparatuur is erg populair onder studenten. In studentenhuizen wordt vaak gewassen met een verouderde wasmachine. Dit zorgt ervoor dat kleding sneller slijt en je dus eerder nieuwe kleren aan moet schaffen. Het voordeel van het leasen van een wasmachine is dat je voor een klein bedrag per maand een gloednieuw apparaat in je studentenhuis hebt staan. Vaak kun je de kosten onderling verdelen en lease je al voor een paar euro per persoon een nieuwe geleasede wasmachine. Kortom een ideale oplossing voor ieder studentenhuis.

Telefoon leasen voor studenten.

Het leasen van je mobiel is in opkomst. Je wilt de nieuwste telefoon maar niet veel betalen. Voor een gloednieuwe iPhone betaal je al snel honderden euro’s. Dit kan nu anders door je telefoon te leasen. Al voor een paar euro per maand kun je dit doen.

Laptop leasen voor studenten.

Je kent het wel. Jij en je studiegenoten zitten in een college en in één keer doet je laptop het niet meer. Je baalt want een nieuwe laptop aanschaffen is niet iets waar je op zit te wachten. Het leasen van een laptop is een oplossing om deze hoge aanschafkosten te vermijden. Voor een klein bedrag per maand ben je verzekerd van de nieuwste laptop. Bij de meeste aanbieders is garantie inbegrepen en hoef jij je geen zorgen te maken over dat je laptop weer kapotgaat. Ideaal dus om je laptop te leasen als student.

Voordelen leasen voor studenten.

Als je als student je producten gaat leasen zijn daar behoorlijk wat voordelen aan verbonden. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • Geen hoge aanschafkosten. De kosten kun je verdelen onder je huisgenoten en zo geniet je al voor een paar euro per maand van je nieuwste apparatuur;
  • Garantie inbegrepen. Bij de meeste lease aanbieders is de garantie van het geleasede product inbegrepen;
  • Aan het einde van het leasecontract leveren jullie de producten weer in en kun je een nieuwe uitzoeken. Zo ben je altijd verzekerd van de nieuwste producten;
  • Geen bezorgkosten. Bij de meeste partijen zit gratis bij jou thuisbezorgen inbegrepen.

Vergelijk lease aanbod.

Op onze website kun je al het lease aanbod vergelijken en via de aanbieder aanschaffen. Kijk gerust rond op onze website en vind het product wat bij jou past.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *