Zakelijk laptop leasen

Laptop leasen? Vergelijk het aanbod op lease-plein!

Je laptop leasen is helemaal hot onder studenten en jongeren. Niet zo gek ook want het leasen van je laptop brengt veel voordelen met zich mee. Wij zetten deze voordelen op een rijtje en vergelijken dit voor jou.

 

Hoe lease ik een laptop?

Wil je een uitgebreide laptop met een grote SSD kaart of neem je genoegen met een basismodel? De meeste type laptops & computers zijn te leasen. Het leasen van een laptop is vrij eenvoudig. Wanneer jij de keuze hebt gemaakt welke laptop je wilt leasen, laat je jouw gegevens achter op de website van de aanbieder. De aanbieder zal dan contact met jou opnemen over de laptop en de looptijd van het contract. De looptijd van het leasecontract verschilt per aanbieder. Sommige aanbieders bieden een leasecontract aan van minimaal 5 jaar maar sommige ook al vanaf 2 jaar. Je leased een laptop al voor de vaste lage prijs van €19.95,- per maand.

 

Einde leasecontract

Aan het einde van je leasecontract kan je kiezen voor een aantal mogelijkheden. 1. Je neemt de laptop tegen restwaarde over. 2. Je levert de laptop in. 3. Je leased een nieuwe laptop. 4. Je koopt een nieuwe laptop. Meestal kiezen de consumenten voor een nieuwe lease laptop.

 

Voordelen laptop leasen:

 

Geen hoge aanschafkosten maar wel een splinternieuwe laptop;
Garantie inbegrepen dus wanneer jouw geleasede laptop kapotgaat krijg je een nieuwe;
Aan het einde van het leasecontract lever je de laptop in en regel je een nieuwe;
Geen hoge kosten bij reparatie, dit is inbegrepen in het leasecontract.

Het is natuurlijk heel fijn dat je je nooit zorgen hoeft te maken of je laptop kapotgaat of dat je een dure reparatie moet bekostigen. Al deze ongemakken die je normaal ervaart van het kopen van een laptop gelden niet voor een laptop die je kan leasen.

Vergelijk laptop leasen

Wij van lease-plein vergelijken het laptop lease aanbod voor jou. Vergelijk laptop leasen op onze website vind je diverse aanbieders zoals Skala.nl, SmartStudentDeals.nl etc. Deze partijen bieden laptops aan in verschillende klasse. Je kunt het aanbod vinden door hier te klikken. Kijk gerust rond op onze site en vind de laptop die bij jou past!


Benieuwd naar andere producten die je kunt leasen? Klik dan hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *