Etna Retro Koelkast 254 liter via Skala.nl leasen via leaseplein

Je koelkast leasen? Vergelijk hier het aanbod!

Het leasen van je koelkast gebeurt steeds vaker. Hoe werkt het leasen van je koelkast eigenlijk? Wij weten daar alles van en vertellen het je graag in deze blog.

 

Je koelkast leasen. Steeds meer consumenten stappen over tot het leasen van producten. Ze betalen dan een maandelijks bedrag en genieten van de voordelen die leasen met zich meebrengt. Het leasen van een koelkast is zo’n product. De looptijd voor het leasen van een koelkast verschilt. Je kunt bijvoorbeeld al een koelkast voor 2 jaar leasen.

 

Hoe werkt het om een koelkast te leasen?

Wil je grote koelkast leasen of liever een klein tafelmodel? Bijna alle soorten en maten kun je leasen. Het werkt vrij eenvoudig: je kiest welke koelkast je wilt en je laat je gegevens achter bij de aanbieder van de koelkasten. Je kunt het vergelijken met het aanvragen van een offerte. Als je aanbieder akkoord geeft ontvang je het leasecontract en kan je dit ondertekenen. Wanneer je de koelkast ontvangt ga je starten met het betalen van een maandelijks bedrag, het leasebedrag. Dit bedrag kan variëren tussen de 9.95 en de 49.95 (afhankelijk van je keuze).

Het einde van je leasecontract.

De contractduur scheelt behoorlijk van koelkasten. Je kan ervan uit gaan als je een boxspring wilt leasen de duur van het contract minimaal 5 jaar is. Echter is dit voor koelkasten anders en kan dit voor een kortere periode. Na het aflopen van je contract kan je kiezen voor de volgende opties:

1. Je kan de koelkast tegen de restwaarde overnemen. De restwaarde word bepaald door de aanbieder;
2. Aan het einde van je contract lever je de koelkast in;
3. Je verlengt het contract;
4. Je leased een nieuwe koelkast.

Koel-vriescombinatie leasen

Veel aanbieders bieden een koel-vriescombinatie aan. Het voordeel hiervan is dat je beide functionaliteiten in één hebt. Hier kun je zelf voor kiezen.

Voordelen koelkast leasen

 

  • Geen hoge aanschafkosten maar wel lekker koelen
  • Garantie inbegrepen
  •  Aan het einde van de leaseperiode lever je de koelkast in
  • Bij veel aanbieders eenmalige verhuisservice
  • Geen hoge kosten bij reparatie

Aanbieders via lease-plein.nl

 

Op onze website vind je diverse aanbieders zoals bundles, Bluemovement, Skala etc. Deze aanbieders bieden een breed aanbod aan koelkasten aan. Keuze genoeg! Je kunt het aanbod vinden door op deze link te klikken. Kijk gerust even rond op onze site en vind de koelkast die bij jou past!

 

Nog op zoek naar andere producten om te leasen? Klik dan hier. Houd onze site in de gaten voor een actueel aanbod van de lease markt.

Het je nog vragen vul dan het contact formulier in.
Lees ook onze andere Blogs over het leasen van producten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *