Elektrische fiets leasen? Slim dat je gaat vergelijken!

“Leasen begint bij lease-plein.nl” Klik hier om naar onze elektrische fietsen leasen pagina te gaan.

Lease een elektrische fiets

Is jouw fiets toe aan vervanging? Of wil je een elektrische fiets? Lease dan vandaag nog jouw nieuwe fiets! Voor een vast bedrag per maand ben jij verzekerd van de best fietsende fiets en hoef je niet meer bang te zijn dat jouw fiets kapotgaat. Je elektrische fiets leasen is dan een perfecte oplossing. Via lease-plein.nl vind je snel een betrouwbare aanbieder die past bij jouw wensen. Zo vind je in een oogopslag welke fiets je kunt leasen door op deze link te klikken.

Hoe kan ik een elektrische fiets leasen?

Een elektrische fiets leasen, hoe werkt dit? Voordat je een elektrische fiets gaat leasen is het handig om jezelf te verdiepen in de wereld van het leasen. Als je een leaseovereenkomst tekent ben je namelijk voor langere tijd verbonden met de leasemaatschappij. Dit betekent dat je maandelijks een vast bedrag moet betalen voor de fiets die je leased. Deze overeenkomst/contract kun je niet ontbreken tenzij anders is afgesproken met de lease aanbieder. Lees dus goed de algemene voorwaarden van de aanbieder door voordat je een handtekening zet onder het leasecontract. Het leasecontract ga je aan voor een langere periode. Al snel moet je denken aan een periode van minimaal 1 jaar en maximaal 5 jaar. Dit kan afwijken per aanbieder. Er zijn veel bedrijven waar je een elektrische fiets kan leasen. Lease-plein heeft er een aantal voor je op een rij gezet zodat je in een oogopslag kan zien bij welke aanbieder jij je fiets wilt gaan leasen. Het voordeel van je fiets leasen is dat alle onkosten inbegrepen zijn. Hierbij kun je denken aan reparaties of onderhoud (lees wederom goed de algemene voorwaarden van de aanbieder). 

Voordelen elektrische fiets leasen

Als je een elektrische fiets gaat leasen geniet je zonder zorgen van je nieuwe fiets. Zo kan je kilometerslang fietsen door de bossen of fiets je misschien wel elke dag naar je werk heen en weer. Dit kan allemaal met je geleasede fiets. Wanneer je geleasede fiets kapotgaat wordt dit in de meeste gevallen gerepareerd door de aanbieder. Een ander bijkomend voordeel is dat je geen grote uitgave in 1 keer hoeft te doen. Het leasebedrag betaal je per maand. Ten opzichte van het kopen van een fiets waar je al snel €2000,- kwijt bent. Voor veel mensen is dit een hele grote uitgave terwijl ze wel een nieuwe fiets nodig hebben. Je fiets wordt bezorgd en ook weer opgehaald als de leaseperiode is afgelopen. 

Fiets leasen ideaal voor iedereen!

Fiets leasen voor studenten. Als student moet je elke euro omdraaien om maandelijks rond te komen. Een fiets leasen is een ideale oplossing om je kosten te spreiden zodat je niet in een keer een groot bedrag kwijt ben aan een fiets. 

Huishouden

Televisie's

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een fiets leasen?

Als je een fiets leaset betaal je een vast bedrag per maand. Dit bedrag laat je vastleggen door middel van een contract of overeenkomst. Je kunt het vergelijken met het afsluiten van een abonnement.  Bij de meeste aanbieders lease je een fiets voor minimaal 1 jaar en vaak maximaal 5 jaar. Op de website van de aanbieder vul je jouw gegevens in en spreek je af wanneer de fiets bezorgd kan worden

Hoe snel wordt de lease fiets geleverd?

Dit verschilt per aanbieder en de beschikbaarheid van de fiets. Vraag dit goed na bij de aanbieder

Wat moet ik doen als mijn fiets kapotgaat?

Het grote voordeel van het leasen van je fiets is dat je dit door kan geven aan de aanbieder. Hoe je het moet doorgeven verschilt per aanbieder. Zoek dit dus uit voordat je een fiets leaset. Vaak als de fiets kapot is en je tijdelijk een andere fiets nodig hebt wordt die aangeleverd door de aanbieder. 

Moet ik aanwezig zijn als de lease fiets wordt geleverd?
Ja. Jij moet de fiets in ontvangst nemen en aftekenen. De fiets wordt door de meeste aanbieders gratis bezorgd.
 
Kan ik nog meer leasen dan alleen fietsen?

Bijna alles kun je leasen. Voor het complete aanbod klik dan op deze link.