Vind hier alles over het leasen van je boxspring

Waarom je boxspring leasen?

Je boxspring leasen wordt steeds populairder. Maar waarom zou je dat doen? De aanschafkosten van een bed zijn hoog. Het is niet voor iedereen mogelijk om deze grote uitgave zomaar te doen. Maar je hebt wel een nieuwe boxspring nodig. Je kunt daarom nu kiezen om een boxspring te leasen. Je betaalt een vast bedrag per maand en je hoeft je verder nergens zorgen over te maken. De lease prijzen liggen tussen de €29.95 en €69.95 per maand. Ook hier kan je dus kiezen welk bedrag je per maand uit wilt geven aan je bed. Je leased een bed meestal voor een periode van 5 jaar. Aan het einde van die 5 jaar komt de aanbieder het geleasede bed weer ophalen en kun jij een nieuwe uitzoeken. Zo lig je er altijd lekker bij! 
 

Wat lease-plein doet voor jou

De beste boxspring zonder grote uitgave!

 Een goede nachtrust is heel belangrijker in deze snel bewegende wereld. Kun je de uitgave van een nieuwe boxspring niet volledig betalen? Huur dan een boxspring! Zo word je altijd uitgerust wakker en hou jij je spaargeld op je bank voor leuke dingen.
 

Hoe werkt het om een boxspring te leasen?

 Als je als consument zoals eerder genoemd de grote uitgave van een boxspring niet kan- of wil uitgeven is het leasen van je boxspring een mooi alternatief. Je betaalt een vast bedrag per maand van varieert tussen de €29.95 en €69.95 per maand.  Alle kosten voor de reparatie van de boxspring zijn inbegrepen en zullen dus voor de rekening zijn van de lease maatschappij. Aan het einde van de looptijd lever je de boxspring weer in en kan je een nieuwe boxspring uitzoeken. 
LeaseJeMeubels.nl

Voordelen

  • Het beste bed leasen zonder hoge aanschaf kosten
  • Garantie inbegrepen
  • Aan het einde van je leasecontract lever je de bed weer in
  • Geen hoge kosten bij reparatie
  • Bij veel lease partijen eenmalige verhuisservice

Nadelen

  • Het bed waar je op slaapt is niet van jou
  •  Een vaste looptijd

LeaseJeMeubels.nl