boxspring Eros leasen via leaseplein

Je boxspring leasen? Vergelijk hier het aanbod!

Veel consumenten leasen tegenwoordig hun boxspring. Hoe? Daar vertellen we je graag meer over in deze Blog. Je leest wat de voordelen zijn en welke aanbieders te vinden zijn op lease-plein.

 

Het leasen van een boxspring is populair. Het kopen van een boxspring is een groot bedrag, niet veel consumenten kunnen dit bedrag in één keer betalen. Met leasen betaal je een vast bedrag per maand voor je boxspring. De looptijd is meestal 5 jaar. Aan het einde van het 5e jaar lever je je boxspring weer in en kun je een nieuwe uitzoeken. Zo ben je altijd verzekerd van een goed liggende boxspring met bijbehorende service en garantie.

 

Hoe lease ik een boxspring?

Wil je een grote luxe boxspring leasen of neem je genoegen met een basic model? De meeste type boxsprings zijn te leasen. Het werkt vrij eenvoudig: je kiest welke boxspring je wilt leasen, laat je gegevens achter op de website van de aanbieder. Je kunt het vergelijken met een offerte aanvraag. Als de aanbieder akkoord geeft ontvang je een aanbieding met het leasecontract. Wanneer je de boxspring ontvangt betaal je een maandelijks bedrag tussen de 19.95 en de 89.95 (afhankelijk van je keuze).

 

Het einde van je leasecontract

De contractduur is meestal 5 jaar (dit kan per aanbieder verschillen). Na het aflopen van je contract kan je kiezen voor de volgende opties:

  1. Als je de boxspring wilt houden dan kun je deze tegen de restwaarde overnemen. De restwaarde wordt bepaald door de aanbieder;
  2. Aan het einde van je contract lever je de boxspring in;
  3. Je verlengt het contract en geniet nog een aantal jaar langer van je boxspring;
  4. je leased een nieuwe boxspring en sluit daarmee een nieuw leasecontract af.

 

Voordelen van het leasen van je boxspring.

  • Geen hoge aanschafkosten maar wel lekker slapen
  • Garantie inbegrepen
  • Aan het einde van je leasecontract lever je de boxspring in
  • Geen hoge kosten bij reparatie
  • Bij veel leasemaatschappijen eenmalige verhuisservice

 

Aanbieders via lease-plein.nl

Op onze website vind je diverse aanbieders zoals dekbeddiscounter en leasejemeubels.nl. Deze partijen bieden een breed scala aan boxsprings aan. Je kunt het aanbod vinden door op deze link te klikken. Kijk gerust even rond op de site en vergelijk de boxspring die bij je past!

 

Nog op zoek naar andere producten om te leasen? Klik dan hier. Houd onze site in de gaten voor een actueel aanbod van de lease markt.

 

Het je nog vragen vul dan het contact formulier in.

Lees ook onze andere Blogs over het leasen van producten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *