Bank leasen

LeaseJeMeubels.nl

Modern Megan 4-zitsbank via leasejemeubels.nl

€34.95 Gegarandeerd heerlijk zitcomfort én stijlvol. Dat wordt genieten met een hoofdletter G.

Eveline Hoekbank via dekbeddiscounter

€39.95 Strak en modern! Deze bank heeft 2 grote zitkussens! Geen naden op deze grote zitvlakken

Solid Sarah Loungebank via leasejemeubels.nl

€44.95 Chic met een stoere touch. Dit bankstel is perfect voor in jouw woonkamer.

Bankstel leasen, hoe werkt dit?

Wil je een lekkere hoekbank of juist een strakke leren bank? De meeste type banken zijn te leasen. Het werkt vrij eenvoudig: je kiest welke bank je wilt leasen en laat je gegevens achter. Vaak is dit in de vorm van een offerte aanvraag. Na overeenstemming onderteken je een leasecontract en betaal je maandelijks een bedrag tussen de 19.95 en 69.95 euro (afhankelijk van je keuze).

De contractduur voor een leasebank is meestal vijf jaar (dit kan per aanbieder verschillen). Na het aflopen van het contract kan je kiezen:

1. Als je de bank wilt houden kan je deze tegen de restwaarde overnemen. De restwaarde wordt bepaald door de aanbieder;
2. Je levert de bank in;
3. Je verlengt het contract en geniet nog een paar jaar langer van jouw leasebank;
4. Je leased een nieuwe bank en sluit daarmee een nieuw leasecontract af.

 

LeaseJeMeubels.nl

Bank leasen

Een bank leasen kan al vanaf 19.95 per maand. Het leasen van de bank gebeurt steeds vaker. Zowel door studenten als door gezinnen met kinderen. Het leasen van een bank is een heel mooi alternatief als je niet de grote uitgave van een nieuwe bank uit kan – of uit wilt geven. Want we weten allemaal dat de uitgave van een nieuwe bank behoorlijk pittig is. De aanschaf van een nieuwe bank ligt al snel rond de €1000,- en dan heb je een basis model..

Voordelen bank leasen

De meeste consumenten zijn zeer tevreden over hun geleasede bank. Ze weten waar ze aan toe zijn en hoeven zich niet druk te maken over onvoorziene kosten. Want reparatie bij je geleasede bank is inbegrepen! De voordelen die bij dit product komen kijken zijn:

– Altijd een bank volgens de laatste trends. Als je een bank leased ga je een contract aan voor minimaal 5 jaar. Aan het einde van die 5 jaar kan je de bank weer inleveren en kan je een nieuwe kiezen. Hierdoor heb je altijd een bank volgens de laatste trends.

– Je betaalt een vast bedrag per maand en weet daardoor precies waar je aan toe bent. Het voordeel hiervan is als je niet in één keer het volledige bedrag van de bank kan betalen kun je dus kiezen voor het leasen van je bank.

– Service en garantie zijn inbegrepen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onvoorzienbare kosten. De lease maatschappij komt de bank gratis afleveren en ook weer ophalen. Hier hoef jij als consument dus niks aan te doen.

– Je hoeft geen grote investering te doen bij het aanschaffen van je nieuwe bank. Je houdt dus geld over om bijvoorbeeld uit te geven aan een klus in je huis of voor een welverdiende vakantie.

cozy cloe hoekbank-lease-plein

Hoekbank leasen

Een hoekbank in je huis is ultieme luxe. We zien daarom ook dat de hoekbank het meest geleased word. Voor een laag bedrag per maand kun je genieten van die luxe hoekbank die je altijd al wilde. Nu kan dit al vanaf €29.95 per maand! Bekijk onze site en vind de hoekbank die bij jou past!