Samsung Wasmachine + Wasdroger leasen via leaseplein

5 Redenen om je witgoed te leasen

Waarom witgoed leasen?

In deze blog vertellen we je waarom je witgoed zou moeten leasen. Het wordt namelijk steeds populairder. Op lease-plein.nl is ook veel witgoed te vinden wat je kan leasen, onder andere via aanbieders als Skala.nl en SmartStudentdeals.nl. Ook Coolblue is het leasen van witgoed aan het promoten omdat zij er ook de voordelen van zien.

Producten die vallen onder de categorie witgoed

Witgoed is een verzamelnaam voor verschillende producten en word gebruikt om elektrische huishoudelijke apparaten aan te duiden. Onder de verzamelnaam vallen onder andere koelkasten, wasmachines, diepvriezers, wasdrogers, vaatwassers en zo verder. De kleur van deze apparaten is voornamelijk wit, vandaar de naam witgoed. De traditionele en meest bekende manier om aan je witgoed te komen is door het te kopen. Maar het leasen van je witgoed is in opkomst.

5 redenen om je witgoed te leasen

  1. Reparaties inbegrepen

Als je witgoed kapot gaat is dat een vervelende en onverwachte uitgave. Deze uitgave loopt al snel op tot bedragen boven de €100,-. Als je leased zijn de kosten voor reparaties inbegrepen. Je loopt dus geen risico op onverwachte kosten.

  1. Geen grote investering

Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine nodig hebt maar niet de financiële ruimte om er een te kopen is een oplossing om de wasmachine te leasen. Het leasen van je witgoed is na verloop van tijd duurder maar hier zijn wel alle onkosten zoals service en onderhoud in meegerekend.

  1. Korte termijn

Ben je van plan om maar voor een korte periode ergens te verblijven? En is die koelkast die daar stond toch stiekem wel aan vervanging toe? Je kunt dan heel eenvoudig je koelkast leasen voor een kortere periode. Op het moment dat je een kortere leaseperiode aangaat wordt het leasebedrag maandelijks hoger.

Etna Retro Koelkast 254 liter via Skala.nl leasen via leaseplein

  1. Altijd de nieuwste witgoed apparaten

Je leased een witgoed product meestal voor een aantal jaar. Aan het einde van die lease jaren kan je het product omruilen voor een splinternieuw model. Hierdoor ben je verzekerd van de nieuwste technologieën, de zuinigste en de mooiste apparaten.

  1. Ontzorgen

Het apparaat wat je gaat leasen blijft in eigendom van de leasemaatschappij. Dit betekent dat zij het apparaat van a naar b moeten verplaatsen en andersom. Je hoeft je dus zelf niet druk te maken over hoe je die zware wasmachine of grote koelkast op de juiste plek krijgt. Dit wordt allemaal gedaan door de leasemaatschappij.

 

Leasen is dus helemaal geen gek idee. Op onze site vind je een aantal witgoed lease aanbieders dus vind wat je nodig hebt!

Heb je vragen over bovenstaande blog 5 Redenen om je witgoed te leasen vul dan het contactformulier in.

Gelijk het product vergelijken wat u zoek? Klik dan hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *